sâmbătă, 30 martie 2013

www.glamttitude.ro Concurs Glamour Inscrie Codul

In perioada 04 Martie - 05 Mai 2013, te poti inscrie in Promotie, prin sms la 1734 si/sau prin intermediul site-ului Promotiei www.glamttitude.ro, prin introducerea de coduri promotionale unice de participare la Promotie, obtinute astfel:
1. Prin achizitionarea unui Produs participant la Promotie – dintre sortimentele Glamour Superslims Azure, Glamour Superslims Lilac, Glamour Superslims Menthol, Glamour Purse Box Pinks, Glamour Purse Box Menthol, in urma careia vei primi un talon care contine un cod promotional unic razuibil;
2. Prin receptionarea invitatiei de participare la Promotie transmise prin
corespondenta electronica de catre Organizator. Invitatia de participare la
Promotie care va contine detaliile Promotiei si un cod promotional unic;
3. In cadrul activitatilor promotionale desfasurate de Organizator, prin oferirea de
taloane cu coduri promotionale de catre brand ambasadoarele Glamour din locatiile partenere, Retail si Leisure, ale Organizatorului, la achizitia Produselor participante.
4. In cadrul activitatilor promotionale desfasurate de Organizator in locatiile
partenere, unde participantii la Promotie pot primi un carton care contine un cod
promotional, la achizitia Produselor participante.

Premii:
-instant, 1500 Coliere cu cristale Swarovski Elements semnate Kinga Varga si 50 de laptopuri Sony Vaio
-18 premii saptamanale constand intr-un smartphone de ultima generatie
-Marele Premiu, un colier cu diamante marca Adorri

miercuri, 27 martie 2013

VideoGhidul Rutier cu Gazeta Sporturilor DVD online

Gazeta Sporturilor va pregateste o frumoasa surpriza voua soferilor in devenire dar si celor care considera ca nu le strica sa se mai puna putin la punct cu situatiile din trafic ce pot atrage penalizari. In Videoghid veti gasi 57 de situaţii de trafic, impuse de Codul Rutier, filmate real! Dai play şi îţi iei permisul! Vezi cele mai necunoscute, încălcate şi amendate ipostaze din trafic, plus reguli pentru autoturisme, mopede şi biciclete. DVD recomandat de Direcţia Poliţiei Rutiere.
Primul numar din Videoghidul Rutier, vineri 29 martie, numai cu Gazeta Sporturilor. Preţ DVD + ziar 14,99 lei.

www.mychipicao.ro Chipicao Ben10

Chipi te invita in cea mai minunata calatorie a vremurilor noastre! Vino in lumea de surprize Ben 10! Alatura-te lui Chipi si prietenilor sai intr-o serie de aventuri uimitoare. Cauta croissantele Chipicao, in fiecare pachet de Chipicao Ben 10 vei gasi unul din cele 70 de jetoane de joc Ben 10. Colectia cuprinde doua feluri de jetoane: clasice, din carton, si speciale, din plastic. Chipi ti-a pregatit 60 de jetoane clasice Ben 10 si 10 speciale pe care sa le explorezi, jetoane cu puteri ca ATAC, APARARE, VITEZA si ENERGIE. Pentru mai multe detalii viziteaza www.mychipicao.ro

www.pepsi.ro Introdu Codul PEPSI Live For Now

Participa la Campania Pepsi "Acum este momentul tau!". Toate capacele PEPSI sunt castigatoare! Cumpara produsele Pepsi participante la promotie: Pepsi, Pepsi Twist Lemon, Pepsi Light si Pepsi Max, uita-te sub capace si castiga pe loc milioane de doze de colectie. Daca sub capace gasesti coduri promotionale le poti inscrie pe www.pepsi.ro si poti castiga milioane de pachete de comunicare Cosmote sau beneficii pe viata la cartela in fiecare saptamana, iPod-uri nano in fiecare ora, iPad-uri Mini in fiecare zi, sau Marele Premiu, o super masina Ford Mustang V6 Premium, în valoare totală de 172.922 RON (fără TVA). Pentru inscriere in campanie, mai multe detalii si regulament vizitati www.pepsi.ro si www.facebook.com/PepsiRomania.
Campania promotionala a început pe data de 21 martie 2013 şi se încheie la data de 16 mai 2013.

www.heineken.com/ro/ucl Concurs Heineken "Drumul spre Finala"

Participa la campania Heineken „Drumul spre Finala” si poti castiga bilete la Finala UEFA Champions League Wembley 2013 de la Londra si alte premii Heineken: mese de foosball, mingi de fotbal adidas, pahare in editie limitata si prosoape de sala. Cumpara pana pe 12 mai 2013 produse Heineken participante la promotie, intra in contul tau pe www.heineken.com/ro(daca nu ai cont creeaza-ti unul) si introdu codurile de sub cheitele sau capacele dozelor sau sticlelor Heineken.
Premii:
-PAHARE HEINEKEN EDITIE LIMITATA LONDRA 2013
-PROSOAPE DE SALA
-MINGI DE FOTBAL ADIDAS
-MESE DE FOOSBALL
-BILETE LA FINALA UEFA CHAMPIONS LEAGUE WEMBLEY 2013
Concurs Heineken 2013

duminică, 24 martie 2013

Vacanta ca-n filme cu SAVO www.facebook.com/savo.romania

Vrei sa te rasfeti cu vacante ca-n filme? Cumpara oricare 2 produse Savo si castiga premii de vis! Inscrie-te in promotie dand like la pagina de facebook Savo www.facebook.com/savo.romania si completeaza formularul de inscriere sau trimite SMS la 1821 cu mesajul Savo si numarul bonului fiscal.
Premii:
-500 x kit-uri cu produse de curatat Savo
-10 x Mini Tablete Apple iPad 16 GB Wi-Fi
-5 x vacante de vis pentru doi la spa ANNAHOTELS

sâmbătă, 23 martie 2013

www.friskiespromo.ro Promotie Friskies 2013

Participa la Campania promoţională Friskies “Fă-mă fericit și ești răsplătit!”. FRISKIES ii da animalului tau de companie vitalitate si tie premii pe saturate, daca cumperi oricare din produsele FRISKIES hrana uscata pentru caini sau pisici, si introduci codurile promotionale din interiorul etichetei de pe ambalaj(pastrati ambalajul pentru validare) pe www.friskiespromo.ro. Ce castigi? Friskies te va rasplati cu hrana uscata pentru cainele sau pisica ta in fiecare ora, saptamanal cu un Samsung Galaxy SIII Mini sau chiar cu marele premiu de la finalul promotiei, unul dintre cele 5 aspiratoare robot Samsung. Perioada de desfasurare a promotiei: 11 martie – 29 aprilie 2013

vineri, 22 martie 2013

Concurs Radio ZU are talent, hituri si apartament! pe www.radiozu.ro

Inscrie-te in Concursul ZU cu premii in valoare de 150.000 de euro! Asculta Radio ZU, cand auzi cuvantul concurs la ZU, participa! Cum? Fie trimiti un SMS la 1815 cu numele tau intrg si textul “ascult Radio ZU”, fie te inscrii completand formularul de concurs pe www.radiozu.ro/banii-se-castiga-la-zu. Daca castigi concursul respectiv vei avea cheia care poate deschide usa apartamentului ZU! Nu conteaza daca premiul castigat de tine va fi o invitatie la film, un smartphone, o tableta, o bicicleta sau daca esti castigator/castigatoare la concursul ZU in care poti sa castigi sute de euro pe ora. Orice concurs ai castiga la ZU,  primesti o cheie, cheie care pe 8 iulie, poate deschide Mega-apartamentul ZU! Radio ZU are talent, hituri si apartament!

www.danone.ro/disney Concurs Danone Disney

Cumpara iaurturile Danone Disney si introdu codurile de pe stickerele promotionale aflate pe paharele de iaurt in contul tau pe www.danone.ro/marvel, daca nu ai cont iti vei creea unul pe site. Cu cat introduci mai multe coduri cu atat ai mai multe sanse de castig! Saptamanal poti intra in top 3 in functie de punctaj si poti castiga unul din cele 3 premii saptamanale: Tableta E-BODA, Role Play 3, roz, stickere fairies. Fiecare cod introdus reprezinta o sansa in plus in cursa pentru marele premiu: o redecorare de camera ca pentru o zana! Intra acum pe www.danone.ro/disney, joaca-te si catiga super premii!

joi, 21 martie 2013

www.energiepeviata.ro Concurs Philips

Cu Philips a venit timpul sa pleci in vacanta! Cumpara pana pe 15 mai 2013 orice produs Philips participant la promotie(toate sursele de iluminat Philips becuri si corpuri de iluminat), completeaza formularul de inscriere de pe www.energiepeviata.ro cu datele personale impreuna cu numarul si data bonului fiscal/al facturii fiscale primit/e in urma achizitionarii a cel putin unui produs participant, alaturi de numele magazinului/societatii comerciale din care s-au achizitionat produsele si poti castiga zilnic cate un set de 2 becuri LED Philips, saptamanal un Philips LivingColors Aura, sau marele premiu, un voucher pentru o vacanta in valoare de 4.500 de lei!

www.cofetariadeacasa.ro Concurs Dr. Oetker Mixuri pentru prajituri

Eclerul din cofetărie, pregătit de tine în bucătărie! Acum cu noul Mix pentru Eclere Dr. Oetker.
Cu Dr. Oetker este atât de simplu să prăjitureşti, atât de simplu să câştigi! Încearcă şi tu gustul desăvârşit al eclerului de cofetărie, delicioaselor savarine sau savurosului profiterol, preparate uşor şi rapid chiar de tine. Pregăteşte cele mai delicioase prăjituri cu Mixurile de la Dr. Oetker şi bucură-te de premii! Cumpără pana 30 aprilie orice cutie de Mix pentru prăjituri de la Dr. Oetker, intra pe www.cofetariadeacasa.ro/public/castiga-un-mixer-de-bucatarie#inscriere, înscrie numărul bonului de cumpărături impreuna cu datele tale personale şi poţi fi fericita castigatoare a unuia din cele 15 mixere Philips!

www.univer.ro Concurs Vei Castiga Bine!

Cu Univer “Vei câştiga BINE! Ascultă-mă pe mine!”
Cumpara produsele Univer participante la promotie pana pe 3 mai 2013, si trimite prin SMS la 1867 codul format din 7 cifre de pe faţa autocolantului aplicat pe capac, impreuna cu cele 3 litere de pe verso (ex.: 1234567ABC) si vei primi un răspuns de confirmareîn câteva minute.
Poti castiga zilnic un premiu de 100 lei, sau prin tragere la sorti unul din cele doua mari premii: 50.000 lei, care deja s-a castigat, si un al doilea mare premiu în valoare de 100.000 lei, pentru care tragerea la sorţi va avea loc in data de 07 mai 2013.
Ca sa puteti intra in posesia premiilor trebuie sa păstrati autocolantele pe care sunt specificate codurile câştigătoare şi bonul fiscal care atestă achiziţionarea produsului! Toate codurile pot participa o singură dată.

www.biskrem.ro Inscrie Codurile Biskrem | Concurs Biskrem 2013

Participa la promotia “Pachetele Biskrem iti aduc sansa sa castigi sute de premii” in perioada 18 martie – 30 iunie 2013. Cauta codurile promotionale de pe BISK-cardurile din ambalajele de Biskrem, introdu codurile pe www.biskrem.ro impreuna cu datele tale personale si intra in tragerea la sorti pentru una din cele 2 masini MINI ONE pline cu Biskrem!
Pachetele Biskrem participante la promotie sunt Biskrem Mere, ambalate in ambalaj individual de 100, 170 si 200 gr si Biskrem Cacao, ambalate in ambalaj individual de 100, 170 si 200 gr.
Premii puse la bataie: 184 x masinute de colectie, 1 x masinuta electrica pentru copii, 10 x geanta pentru calatoriile de weekend, 92 x MousePad, 2 x bicicleta pliabila, 46 x mouse special, 92 x ceas, 1043 x baxuri de Biskrem si 2 x MINI ONE pline cu pachete de Biskrem!

duminică, 17 martie 2013

www.fanatik.ro Concurs bet365

Deschide-ti cont la bet365 pana pe 26 aprilie 2013, urmareste Fanatik Show, intra pe www.fanatik.ro si raspunde la intrebarea adresata de Horia Ivanovici in acea zi. Fii pe faza sa vezi daca ai castigat unul din cele 3 vouchere de 25 RON zilnice sau la finalul promotiei unul din urmatoarele premii:
- locul 3 minge oficiala Nike
- locul 2 concola Sony PS3 Slim 500GB + Joc FIFA 13
- locul 1 Excursie 2 persoane la Barcelona

Kiss Cash 2013 Inscrieri pe www.kissfm.ro

Kiss Cash revine si in 2013, asa ca pregateste-te, cu Kiss FM nu stii niciodata cand te loveste norocul. Mii de euro si multe premii speciale te asteapta: scutere, vacanta in Republica Dominicana, un televizor cu diagonala cat casa, 2 tinute Trends by Adina Buzatu, tableta, laptop, tinute stilate si marele premiu, o bijuterie pe patru roți, o Mazda MX-5!
Cum va inscrieti? Fie prin SMS la 0735 600 100 (cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp) cu numele, prenumele si orasul in care asculti Kiss FM, fie online pe www.kissfm.ro sau pe pagina Kiss FM de Facebook, la facebook.com/kissfmromania. Dupa ce v-ati inscris trebuie sa ascultati Kiss FM nonstop si daca sunteti sunati de DJ-ii Kiss si stiti ultima melodie auzita la radio Castigati!

marți, 5 martie 2013

Robert Turcescu si Casa Presei - Un referen melodie Eurovision

Robert Turcescu si Casa Presei - Un referen melodie Eurovision
Robert Turcescu şi formaţia „Casa Presei“ s-au clasat pe primul loc în semifinalele naţionale pentru Eurovision cu piesa “Un refren”, cum se poate asa ceva? Deci omul a primit mai multe voturi decât cântăreţi precum Andrei Leonte, Elena Cârstea sau Luminiţa Anghel, cu o melodie cel putin penibila, asa ceva? Cum sa votezi asa ceva? Eu zic sa raman omul la meseria lui de journalist ca, cu muzica e grav. Urmariti finala selecţiei naţionale Eurovision 2013 sâmbătă, 9 martie. Mai nou a scos si videoclip, il puteti urmari aici:


romaniadanseaza.a1.ro/concurs/ Inscrie film cu dans

romaniadanseaza.a1.ro/concurs/ Inscrie film cu dans
Vrei sa castigi o tableta Serioux? Atunci intra pe romaniadanseaza.a1.ro/concurs/ si incarca un filmulet in care sa demonstrezi pasiunea ta pentru dans. In primul rand trebuie sa urci pe youtube filmuletul cu tine dansand apoi intri pe site si te inscrii cu adresa ta de facebook si lasi un link catre filmuletul urcat de tine. Tot ce ramane de facut apoi este sa iti chemi prietenii sa te voteze in numar cat mai mare.

luni, 4 martie 2013

ALLE GEL pentru picioare | pret si pareri ALLE GEL

ALLE GEL pentru picioare | pret si pareri ALLE GEL
Picioare umflate si grele? vanatai? vase sparte? ALLE gel, ALLEge-l pentru picioare sanatoase!
Pentru:
- tratamentul bolilor venoase cronice (tromboflebite, tromboze superficiale) si a complicatiilor inflamatorii ale acestora precum si ale bolilor inflamatorii acute venoase (flebite superficiale)

- profilaxia flebitelor
- tratamentul leziunilor post-traumatice ale articulatiilor si tesuturilor moi insotite de revarsat sanguin si edem local (luxatii, entorse, contuzii, intinderi musculare, afectiuni meniscale, tenosinovite, contracturi, hematoame)
Mod de administrare:
-Pe pielea zonei dureroase (pe o lungime de aproximativ 5 cm, la nivelul zonei lezate) se aplica 2-3 g gel de 1-3 ori pe zi, dupa care se maseaza usor. In cazul tratamentului afectiunilor venoase, nu este recomandata masarea zonei ci aplicarea unui pansament oclusiv peste zona pe care a fost aplicat gelul.
Pret 45g: 22 lei; 100g: 39 lei

Universul de hârtie Cavit | www.cavit.ro

Universul de hartie Cavit | www.cavit.ro
În cazul în care nu ştiai, leuţul Cavi şi prietenii ţi-au pregătit Universul de hârtie. Un motiv în plus să te distrezi, să creezi şi să-ţi foloseşti puterea imaginaţiei. Unde poate fi găsit Universul de hârtie? Il gasiti in pachetele speciale Cavit Junior. Sunt în toate farmaciile din țară. Fiecare pachet conține 3 sortimente diferite de Cavit Junior și un Univers de hârtie. Tot acolo sunt și “regulile” jocului. Ghidul de utilizare mai poate fi găsit și pe site-ul Cavit, www.cavit.ro, la joacă, în secțiunea Universului. Cum funcționează Universul de hârtie?

Copiii primesc decorul și diverse elemente. Au deja tot ce le trebuie pentru a asambla Universul și a-l popula cu personaje(leutul cavi, etc.). 

Pizza Festival la Pizza Hut 19.90 lei

Pizza Festival la Pizza Hut 19.90 lei
I-ati prietenii si hai la Pizza Hut unde petrecerea continua! Te asteapta Pizaa Festival unde pentru doar 19.90 lei mananci cate pizze vrei in zeci de combinatii de blaturi si ingrediente. Nu va vine sa credeti? Ei bine este adevarat, mergeti la Pizza Hut, cereti meniul Pizza Festival si veti plati 19.90 lei(de persoana) pentru cate pizze puteti manca. Mancati una, pe urma mai cereti inca una si inca una, asta bineinteles daca mai puteti manca, oferta e valabila doar pentru pizzele mici.