joi, 31 octombrie 2013

www.rexona.ro Concurs Rexona Iarna care ti se potriveste!

Rexona iti daruieste iarna care ti se potriveste!
Echipeaza-te de acum pentru o iarna plina de aventura si miscare! Cumpara orice deodorant Rexona Women sau Rexona Men, inscrie codurile de pe etichetele promotionale pe www.rexona.ro/iarna si castiga unul din cele 20 de premii-vouchere pentru o iarna asa cum ti-o doresti!
Premiile constau in carduri valorice INTERSPORT pentru echipamente si accesorii pentru sporturi de iarna. Un card are valoarea de 2.225 RON (TVA inclus) si poate fi folosit pentru achizitionarea produselor preferate din orice magazin INTERSPORT din Romania.
Perioada Promotiei 15 septembrie - 31 decembrie 2013.

joi, 3 octombrie 2013

Slabeste cu African Mango 24 day and night, pareri si pret

African Mango este un produs revolutionar, intens mediatizat in intreaga lume si oferit ca solutie eficienta pentru rezolvarea problemelor legate de greutate.
African Mango 24 day&night prezinta actiune antioxidanta, ajuta la mentinerea nivelului glicemiei in limite normale, ajuta la activarea enzimelor termogenice, prezentand actiune lipolitica. Scade pofta de mancare prin inhibarea hormonilor implicati in declansarea senzatiei de foame, fiind ideal pentru lupta cu kilogramele in plus.
Capsula de zi contine: pulbere din fruct de portocal amar, pulbere din fruct de guarana, pulbere din fruct de opuntia.
Capsula de noapte contine: pulbere din fruct de mango african, pulbere de fibrulina, crom picolinat.
Pret 169 lei, a doua cutie comandata la doar 129 lei.