miercuri, 29 mai 2013

www.excursiile-verii.ro Introdu Codurile Heidi SummerVenture

La mare sau la munte? Mai bine peste mări și țări! Încearcă noile sortimente Heidi SummerVenture și mergi pe urma ingredientelor în Mexic, Italia sau India!
Stinge dorul de duca si caldura verii cu gustul racoritor al noilor Heidi SummerVenture si poti castiga una dintre cele 3 excursii intr-o destinatie de vis sau un ingredient essential pentru petrecerile pe terasa!
Inscrie codurile de pe ambalajele Heidi SummerVenture pe www.excursiile-verii.ro si castiga!
Premii:
- 100 premii instant constand in seturi fondue pentru ciocolata in valoare de 49 RON  (TVA inclus), conform pozelor cu titlu de prezentare de la sectiunea Premii disponibila pe www.excursiile-verii.ro.
-3 premii mari, fiecare premiu constand intr-o excursie de 7 zile consecutive, pentru doua persoane si includ transport dus-intors cu avionul, taxele de aeroport, cazare la hotel de 4* pentru 6 nopti cu mic dejun inclus si o atractie locala. Valoarea medie a unei excursii este de aproximativ - 19.303 RON (TVA inclus). Destinatiile celor 3 excursii sunt: New Delhi (India), Cancun (Mexic) si Catania (Italia). Excursiile vor fi acordate in perioada 15 septembrie – 31 decembrie 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu