luni, 3 iunie 2013

www.oetker.ro Concurs Dr. Oetker 2013 Gelfix si Pikant fix

Cumpara oricare două produse dintre Gelfix, Gelifiant cu fructoză dietetic şi Pikant fix şi înscrie pe www.promotii-oetker.ro/gelfix2013 sau www.oetker.ro la sectiunea de concurs “Campanie Gelfix si Pikant” datele tale personale alături de numărul şi data bonului fiscal.
Prepară bunătăţi la borcan, intră în promoţie şi poţi câştiga, prin tragere la sorţi, premii alese: vacanţe în mijlocul naturii, pentru două persoane (o vacanţă într-o nouă destinaţie în fiecare lună: Grecia, Turcia, Austria, Cipru, Spania) sau premii practice pentru bucătărie zilnic: seturi de boluri pentru dulceturi si muraturi, razatori multifunctionale, ustensile pentru curatarea fructelor, cantare de bucatarie, cronometre si sorturi de bucatarie.
Recomanda promotia prietenelor tale si daca oricare dintre ele castiga un premiu il vei castiga si tu! Cu cat inviti mai multe prietene cu atat vei avea mai multe sanse de castig!
Perioada campaniei Dr. Oetker Gelfix si Pikant fix “Dulceturi si muraturi alese, din natura culese”: 20.05.2013 – 20.10.2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu